Dette fordi bakverket har et tøffelaktig og litt uformelig utseende.
Denne retten passer ypperlig som god kveldskos !!
Du trenger:
- Ciabatta
- Reker
- Pesto
- Salat
- Majones
- Rød lodderogn
- Stek ciabatta.
- Rens rekene.
- Del ciabatta i to og smør pesto på begge sidene.
- Legg på litt salat og masse reker
- Topp med majones og litt lodderogn.
Pesto:
- 1 potte basilikum
- 2 ss pinjekjerner
- 50 g reven parmesan
- 3 fedd hvitløk
- 1 dl olje
(som du bør riste i en varm panne først) og hvitløk i en foodprosessor.
Tilsett olivenolje i en tynn stråle, mens maskinen går.
Smak til med salt og pepper.
Ciabatta kan du gjerne lage selv, da kan jeg anbefale oppskriftene til Bjørn Vidar, som skriver
bloggen Kake-huset. Han har to oppskrifter på Ciabatta, som du finner her : Kakehuset - Ciabatta
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar