Wok laget med hvitt kjøtt, masse grønnsaker, algenudler og sauser/olje fra det asiatiske kjøkken smaker fortreffelig og kan nytes med god samvittighet !
Spis & Nyt !!
Spirulina nudler smaker ikke veldig mye, men smaker utrolig godt sammen med de øvrige ingrediensene.
Til 3 porsjoner trenger du:
Inneholder totalt 1170 kcal - 390 kcal per porsjon
- 150 g Spirulina nudler
- 2 stk kyllingfilet
- 2 ss raps eller solsikkeolje, til steking
- 1 liten rødløk
- 2 vårløk
- 1 rød paprika
- 1 box bambusskudd
- 2 ss soyasaus
- 2 ss østerssaus
- 2 ts sesamolje
- Koriander
- Skjær kyllingfilet i strimler.
- Skjær rødløk og paprika i strimler.
- Kutt vårløk i ganske tykke ringer.
- Kok nudlene etter anvisning på pakken. De jeg brukte skal kokes i 4 minutter.
- Sil av vannet og skyll dem i rennende vann, så de ikke fester seg sammen.
- Stek kyllingstrimlene i en varm panne med olje i noen minutter under omrøring. Legg kyllingstrimlene til side.
- Stek grønnsakene raskt i varm panne med litt olje.
- Tilsett de kokte nudlene og kyllingstrimlene.
- Hell over soyasaus, østerssaus og sesamolje. Stek til alt er godt blandet og gjennomvarmt.
- Dryss over frisk koriander ved servering.
Ingredienser |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar