Denne er laget med sjokolade og yoghurt - litt lettere enn den 'vanlige' med bare fløte.
Panna Cotta eller sjokoladedessert ??
Ja, takk begge deler ✿
Til 6 porsjoner:
PANNA COTTA
- 5 plater gelatin
- 100 g mørk sjokolade
- 3 dl kremfløte
- 3 dl melk
- 100 g sukker
- 150 g/4 store ss Gresk yoghurt
PYNT
- Blåbær
- Sjokolade
Sånn gjør du:
- Legg gelatinplater i en bolle med kaldt vann i 5-10 minutter til de er helt myke.
- I mellomtiden hakker du opp sjokolade.
- Ha fløte i en kjele sammen melk og sukker, og la det hele koke opp.
- Tilsett sjokolade og la sjokoladen smelte i fløten.
- Ta kjelen av platen.
- Ta gelatinplatene opp av bollen og klem ut vannet. Rør inn én og én plate i melkeblandingen.
- La røren bli avkjølt.
- Sil blandingen over i en bolle.
- Rør og pisk inn yoghurt.
- Fordel røren i porsjonsformer.
- Sett formene i kjøleskapet i minst fire timer, den kan gjerne stå over natten.
- Pynt med revet sjokolade og blåbær.
Jeg lagde 8 stk, men det ble litt små porsjoner, for den er så utrolig god ✿ |
`:´¯)░✿
.. (¯ `•.\|/.•´¯)
░(`✿◠‿◠).•´¯) Lev - Spis - Nyt !!
.. (_.•´/|\`•._).. .•.¸¸.٭✻.☆ ´¯` •.•.¸¸.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar