Bruk restene etter pinnekjøttmiddagen i denne nydelige retten.
Det salte pinnekjøttet smaker helt nydelig til hvit fisk.Jeg brukte torskeloins. Loins er selve indrefileten av torskefilet. Den er skåret ut av ryggen av torskefileten, selve indrefileten ♥
Spis & Nyt ♫♫
Til 4 porsjoner trenger du:
- 200 g torskefilet per person
- 1 rødløk, i tynne ringer
- 250 g pinnekjøtt, ferdig kokt og renset
- 2 ss bladpersille, hakket, bruk kun bladene
- 3 ss ekte smør
- Salt
- Pepper
Sånn gjør du:
- Legg torsken i en smurt ildfast form eller på bakepapir.
- Stekes på 180 °C i 10-15 minutter.
- Fres løk, pinnekjøtt og persille med litt olje i en stekepanne, bland inn smøret til slutt.
- Legg blandingen på toppen av torsken.
Poteter
Serveres med stekte poteter.
Serveres med stekte poteter.
Bruk gjerne rester av kokte poteter, som stekes i litt olje og krydres godt med salt og pepper.
Rå poteter skjæres i båter, legges i en ildfast ovnspanne, hell over litt olje og krydre godt med salt og pepper. Kan også tilsette litt friske urter, hvis du har.
Bland alt godt sammen.
Stek potetene på 225 °C i ca. 20 minutter.
Rå poteter skjæres i båter, legges i en ildfast ovnspanne, hell over litt olje og krydre godt med salt og pepper. Kan også tilsette litt friske urter, hvis du har.
Bland alt godt sammen.
Stek potetene på 225 °C i ca. 20 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar