Denne retten ble laget "på slump" -sent på lørdagskvelden !
Litt sulten, lyst på no' godt, trøstemat, nattmat.. kall det hva du vil !
'Kidsa' hadde fått løvstek tidligere på kvelden -og til min lykke var det igjen ett par stykker. Har du ikke løvstek, så bruk skinkepålegg eller noen annet kjøtt, karbonader funker bra !
Det er så enkelt å få den kjedelige brødskiven til å bli litt bedre.
Litt varmebehandling er det som skal til.
Litt varmebehandling er det som skal til.
Fyll den med litt pålegg av kjøtt eller fisk, legg på litt ost.... så er det meste gjort !! Varm den i toastjern, vaffeljern eller stek den med litt smør i en stekepanne med lokk !
Til 2 porsjoner:
- 4 skiver godt brød
- Smør, gjerne Brelett
- Løvstek, eller annet ferdig tilberedt kjøtt
- Sennep
- Cheddar ost i skiver
- Grillkrydder
- Smør på smør på alle fire skivene.
- Smør sennep i ett tynt lag, på alle skivene.
- Legg på ett godt lag med kjøtt på to av brødskivene.
- Krydre med grillkrydder.
- Legg ost på kjøttpålegget.
- Legg de andre skivene på toppen.
- Stek i en sandwich grill eller i ett vaffeljern i ca. 5 minutter, til skivene er brune, kjøttet varmt og osten smeltet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar