Bruk den soppen du har tilgang til, den blir god uansett.
Det er fristende og spise den med spiseskje.
Spis & Nyt ♫
Ingredienser til 4 porsjoner:
- 1 rødløk
- 4-6 østerssopp
- 6 aromasopp
- 3 dl fløte
- 1/2 potte estragon eller 3 ts tørket
- 1 ts salt
- 1 ts hvit pepper
- 2 ss rødvinseddik
- Meierismør
- Solsikke -eller rapsolje
- Skjær løken i skiver.
- Skjær soppen i skiver,
- Stek løk, østerssopp og aromasopp i litt olje og smør.
- Legg løk og sopp i en kjele og tilsett hakket estragon, jeg var på tre butikker i dag, men ingen hadde dessverre frisk estragon.
- Tilsett de øvrige ingrediensene.
- La sausen koke til den tykner.
Steker sopp og løk |
Ingredienser |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar