Når man kommer frem til en kald hytte på kvelden, er det utrolig lettvint og ty til en pølsepakke,
men man kan fort gjøre den litt mer spennende og smakfullt for både små og store.
Kjempegode 'hyttepølser' !
Spis & Nyt ♫
Lag gjerne tomatsalsa selv, en god oppskrift finner du 👉 her.
Lag gjerne tomatsalsa selv, en god oppskrift finner du 👉 her.
Du trenger:
- Pølser, bruk dem du liker best
- Pølsebrød
- Rødløk, hakket
- Mais, hermetisk
- Tomatsalsa *
- Revet ost
- Timian, hvis du har...
Sånn gjør du:
- Legg pølsebrød i en ildfast form.
- Legg i pølsene.
- Legg på rødløk, mais, tomatsalsa og revet ost.
- Dryss over litt frisk timian, ikke så mye, den har ganske sterk smak. Ingen krise hvis du dropper den.
- Stekes i forvarmet ovn : stekeovn, 225 grader, innstilling 6 på gasskomfyr i ca. 15 minutter.
Tilberedning av "hyttepølser" ! |
Ingredienser til "hytte-pølser! |
SPIS & NYT ♫ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar