Mandag -og tid for å rydde opp i kjøleskapet ♫♫
Restemiddag er 'inn' om dagen, skal helst ikke kaste mat, så da putter vi det vi har i en kjele og lager suppe eller lapskaus. Min ble en blanding: Suppelapskaus !!
Må innrømme at jeg kjøpte en boks hermetiske tomater til kr. 3,90
Ta hva du har - alt er lov !
Jeg fant:
- 300 g indrefilet av svin, rester fra fredag
- 2-3 sjalottløk
- 2,5 stk gulrøtter, jeg brukte regnbuegulrøtter
- 1 stk minipurre
- 1 rød paprika
- 1/2 squash
- 10 dl kjøttkraft, jeg brukte vann og 3 beger kjøttfond
- 400 g hermetiske tomater
- 120 g pasta, jeg brukte pastaskruer, som skulle kokes i 11 minutter
- Salt
- Pepper
- Persille
- Skjær kjøttet i biter, hakk løk og skjær gulrøtter i 0,5 cm tykke skiver.
- Stek løken i litt smør til den er gyllen i en tykkbunnet kjele.
- Tilsett kjøtt og gulrøtter -og la det surre sammen til kjøttet er brunet.
- Tilsett paprika, squash og minipurre i biter.
- Hell over kjøttkraft og tomater, la det koke i ca. 10 minutter.
- Tilsett pasta og la suppen koke videre til pastaen er ferdig.
- Smak til med salt og pepper.
- Dryss over persille ved servering.
Server gjerne suppen med godt brød !
Sjalottløk, svinefilet og gulrøtter ! |
Tilsatt squash, paprika og minipurre ! |
Ble faktisk kjempegod !! |
Ingredienser ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar