Enkel, men god kyllingrett med en fantastisk saus !
Kyllingfileten blir utrolig mør og god !!
Jeg serverte retten med salat og jasminris, thailandsk ris som vokser i samme jord som jasminplantene. Smaken på risen er mild og konsistensen er lett klebrig. Passer perfekt til sterk mat.
Ganske så HOT, men skikkelig digg ♫♪
Du trenger til 4 porsjoner:
- 4 stk kyllingfilet
- 3 ts red curry paste
- 2 dl appelsinjuice
- 2 ss grov sennep
- 2 ss honning
- 1,5 ss maisenna + litt vann
- Salt
- Pepper
- Ris *
- Salat *
Sånn gjør du:
Les på pakningsvedlegget, da det er mange forskjellige typer.
Blandingsforholdet er, som regel en del ris og to deler vann.
Til 4 porsjoner: 2,5 dl ris + 5 dl vann.
- Legg kyllingfilet i crock-pot kjelen.
- Bland sammen sennep, appesinjuice, red curry paste og honning, rør det godt sammen og hell det over kyllingen.
- Sett på lokket og la det koke i 4 timer på low eller 2,5 time på high.
- Når det gjenstår ca. 30 minutter av koketiden rører du ut maisenna i litt vann og tilsetter den i crock-pot-gryta. Rør forsiktig.
- Sett på lokket og kok videre.
- Smak til med salt og pepper.
- Server kyllingen med kokt ris og salat.
Les på pakningsvedlegget, da det er mange forskjellige typer.
Blandingsforholdet er, som regel en del ris og to deler vann.
Til 4 porsjoner: 2,5 dl ris + 5 dl vann.
- Skyll risen i kaldt vann. Da blir risen luftigere. Det er ikke nødvendig altså.
- Hell vann i en tykkbunnet kjele, tilsett ris og litt salt.
- Kok opp over sterk varme uten lokk.
- Rør rundt og skru ned varmen.
- Sett på lokk og la risen småkoke ca. 15-20 minutter, til vannet er absorbert.
- Ta risen av platen og la den trekke med lokk i 5 minutter.
Sausen skal helles over kyllingen ♫♪ |
Klar til koking ♫♪ Jeg brukte bare 3 kyllingfileter i dag, men det er nok saus til 5 stk. |
Kokes i 4 timer på low eller 2,5 time på high ♫♪ |
Ingredienser ♫♪ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar