Tror mange flere, hadde spist mye mer fisk - hvis de bare lærer seg å bruke smaksrikt og godt tilbehør. Her er en smaskens pastarett med stekt torsk !
Denne pastaen er ganske så sterk altså, bruk mindre pesto hvis du vil ha den litt mildere.
- 300 g fullkorns pasta, jeg brukte bønnepasta
- 600 g torskefilet
- Stekesmør
- 150 g små tomater
- 150 g sukkererter
- 3 dl Crème Fraîche Lett
- 5 ss pesto med tomat og chili *
- Salt
- Pepper
- Skjær torskefilet i porsjonstykker og fjern bein og skinn.
- Krydre fisken godt med salt og pepper.
- Stek fisken i en stekepanne med godt smør, på middels varme i ca. 3 minutter på hver side eller til den er gjennomstekt.
- Kok pasta etter anvisning på pakken i lettsaltet vann. Sil av vannet, men ta vare på litt av det.
- Rør sammen Crème Fraîche Lett og pesto.
- Skjær tomater i to eller fire.
- Skjær av endene på sukkererter og skjær dem i to eller tre.
- Bland pestosausen, tomater og sukkererter sammen med den kokte pastaen.
- Tilsett litt av kokevannet, hvis den blir for tørr.
Ingredienser ! |
Forbereder grønnsaker ! |
Koker pasta og steker torsk ! |
Klar til servering !!! |
Hvis du ønsker og lage pesto selv:
Tomatpesto med chili:
- 2 fedd hvitløk
- 100 g soltørkede tomater
- 1 finhakket chili
- 2 ss pinjekjerner
- 2 ss revet parmesanost
- 1 dl olivenolje
- Salt
- Pepper
- Rist pinjekjerner i en varm panne.
- Ha alle ingrediensene til pestoen i en blender.
- Kjør sammen til en glatt mos og smak til med litt salt og pepper.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar