Du kan forberede den før middag -og steke den i ovn, mens hovedretten blir servert.
- 4 epler
- 1 ss brunt sukker
- 2 ts kanel
- 100 g mykt smør
- 1 ½ dl sukker
- 1 ½ dl hvetemel
- 1 dl havregryn
- 50 g mandelflak
Sånn gjør du:
- Fjern kjernehusene, skrell eplene og skjær dem i biter.
- Legg eplebitene i en smurt form og strø over brunt sukker og kanel.
- Bland sammen mykt smør, sukker, mel og havregryn i en bolle.
- Smuldre alt sammen til en smulete deig med fingrene.
- Dekk eplene med deigen, og strø mandelflak over.
- Stekes på 200 grader i ca. 20 minutter.
Ingredienser 🍎 |
Epler med brunt sukker og kanel, smuldredeig og mandler 🍎 |
Klar til steking 🍎 |
🍎
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar