Varmrøkt pepperlaks, det er så godt det !!
I dag havnet den i pastaskålen !
Rask, enkel og god middag 🌿
Du trenger til 2 porsjoner:
- 150 g varmrøkt pepperlaks
- 100 g reker, uten skall
- 200 g spaghetti, fullkorn
- 1 stk vårløk
- 3 ss crème fraîche lett
- Salt
- Pepper
- Basilikum
Sånn gjør du:
- Skrell rekene.
- Skjær laksen i biter.
- Skjær vårløk i ringer.
- Kok spaghetti etter anvisningen på pakken. Sil av vannet.
- Rett før spaghettien er ferdig kokt, varmer du opp crème fraîche raskt i en kjele eller liten stekepanne på svak varme.
- Tilsett vårløk og pepperlaks.
- Smak til med salt og pepper.
- Vend rekene inn helt til slutt, de skal ikke koke.
- Hell blandingen over spaghettien og dryss over hakket basilikum ved servering.
|
Ingredienser ♫♪ |
|
Koker spaghetti og skal varme opp crème fraîche lett ♫♪ |
|
Crème fraîche lett, pepperlaks og vårløk ♫♪ |
|
Klar til servering ♫♪ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar