ONE-POT - Alt i en gryte !!!
Prinsippet er, som navnet røper, at du putter alle ingrediensene i samme gryte - inkludert pastaen.
Alt kokes sammen i ca. 15 minutter med litt omrøring underveis.
Så godt - så enkelt 🍅
Du trenger til 4 porsjoner:
- 1 stk løk
- Raps eller solsikkeolje
- 2 fedd hvitløk
- 200 g chorizo
- 4 stk wienerpølse
- 6 dl kjøttkraft
- 2 stk tomater
- 2 stk vårløk
- 1 dl fløte
- 320 g tørr pasta, jeg brukte farfalle
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- Revet mozzarella
- Frisk basilikum
Sånn gjør du:
- Finhakk løk og og finhakk, press eller riv hvitløk.
- Fjern innmaten i tomatene og skjær dem i biter.
- Skjær vårløk i skiver.
- Skjær pølser i skiver.
- Varm olje i en stor kjele og stek løk og hvitløk ett par minutter.
- Tilsett pølser og la det surre noen minutter.
- Ha i kraft, jeg brukte vann og 2 ss kalvefond.
- Tilsett hakkede tomater, vårløk, fløte, pasta, salt og pepper.
- Kok videre i ca. 15 minutter til pastaen er gjennomkokt. Rør litt innimellom, så den ikke svir seg i bunn. Pastaen jeg brukte skulle koke 9-11 minutter, men det tar litt lengre tid i denne retten, da den ikke fosskoker i masse vann.
- Rør inn en neve revet ost og en neve hakket basilikum.
- Server pasta med ett dryss revet ost og pynt gjerne med noen urter.
|
Ingredienser 🍅 |
|
Alle ingredienser er skjært opp i passende biter 🍅 |
|
Skal tilsette pasta og fløte 🍅 |
|
Skal småkoke i ca. 15 minutter 🍅 |
|
Klar til servering 🍅 |
|
Spis & Nyt 🍅 |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar