'Edels nye' utgave av Fish & Chips - Laks & Potetgull 😋
Små smakfulle munnfuller med marinert laks !
Bruk laks av god kvalitet, som Frøya eller Salmalaks.
Salma vs Frøya !
Salma vs Frøya !
Salmalaks fra Bømlo er den, som mange tyr til når man skal servere rå laks, men den fra Frøya i Nordland er like god, hvis ikke enda bedre.
Nå er vel ikke oppdrettslaks 'stue-rent' hos alle, men godt er det.
Du trenger til ca. 30 munnfuller:
Sånn gjør du:
Nå er vel ikke oppdrettslaks 'stue-rent' hos alle, men godt er det.
Nytes som forrett, på koldtbordet, på tapasbordet eller når du rett og slett har lyst på noe ekstra godt ♫♪
- 300 g laks av 'sushi kvalitet'
- 5 ss lys soyasaus/kikkoman
- 2 ss sesamfrø
- 2 ss hakket koriander
- Pringles potetgull
- 1 stk avokado, i biter
- Sitronsaft
- 8 stk små tomater, grovhakket
- 1 dl lettrømme
- 2 stk vårløk, i tynne skiver
- Skjær laks i små terninger.
- Bland sammen soyasaus, sesamfrø og koriander. Bland laksen forsiktig inn i blandingen.
- Skjær avokado i biter og skvis over sitronsaft.
- Legg potetgull på et fat eller tallerkener.
- Legg på avokado, grovhakket tomat og litt av den marinerte laksen.
- Legg en liten klatt lettrømme på toppen.
- Dryss over vårløk.
- Spis & Nyt ♫♪
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar