I går lagde jeg en stor porsjon kålruletter i tomatsaus, som du finner oppskrift på 👉 her.
I dag ble det en enkel, men god ovnsrett med pasta og rester av kålruletter i tomatsaus.
Jeg stekte resteformen på kombidamp funksjonen.
En kombinasjon av varmluft og damp, den bruker 25% damp og 75% varmluft, noe som gir ett saftig og godt resultat. Denne kombinasjonen er spesielt godt egnet gratenger. Varmluften fordeles jevnt i hele ovnen og sørger for at teksturen blir perfekt og osten nydelig og gyllen ✿
Du trenger til 4 porsjoner:
- 250 g pasta
- 500 g kokte kålruletter i tomatsaus
- Basilikum
- Revet ost
- Kok pasta etter anvisning på pakken, sil av vannet og legg pastaen i en smurt ildfast form.
- Skjær kålrulettene i biter, både kjøttfarsen og kålen -og legg det over den kokte pastaen.
- Hell over tomatsausen og bland alt godt sammen.
- Dryss over frisk basilikum.
- Dryss til slutt over revet ost.
- Sett kombidamp ovnen på 180°C varmluft+damp, fyll vannskuffen med vann og stek retten på nest nederste rille i ca. 20 minutter. I vanlig stekeovn : 200°C i ca. 20 minutter.
Ingredienser ✿ |
Skjær kålrulettene i biter ✿ |
Bland pasta, kålrulletter og tomatsaus godt sammen. Dryss over hakket basilikum og ost ✿ |
Stekes i kombidamp på 180°C eller i vanlig stekeovn på 225°C |
Spis & Nyt ✿ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar