- og når den består av masse god sjokolade og en klunk whisky... ♥
Server desserten med en kopp kaffe og noe sprøtt, jeg serverte desserten med 👉 krumkaker ♥
Til 6 porsjoner trenger du:
Det er lov å la seg friste ♥
Server desserten med en kopp kaffe og noe sprøtt, jeg serverte desserten med 👉 krumkaker ♥
Til 6 porsjoner trenger du:
- 250 g mørk sjokolade
- 3 dl kremfløte
- 2 stk eggehvite
- 2 stk eggeplommer
- 1,5 ss sukker
- 0,50 dl whiskey
- (Bringebær, hjertesjokolade og sitronmelisse)
- Smelt sjokoladen med 2 dl fløte, på lav varme. Avkjøles.
- Pisk eggehvitene stive.
- Pisk eggeplommer med sukkeret til eggedosis.
- Pisk resten av fløten til krem. .
- Vend whiskey, sjokolade og eggedosis forsiktig inn i kremen. Bruk en slikkepott.
- Bland til slutt forsiktig inn eggehviten med en slikkepott.
- Fordel moussen i porsjonskåler og la dem stå kjølig minst to timer før servering. Du kan lage dem dagen før servering, men vent med pynten.
- Legg på litt pynt, jeg brukte bringebær, sjokoladehjerter og sitronmelisse.
- Server gjerne retten med noe sprøtt.
⋱ ⋮ ⋰ ⋰
.((¯`´¯) Spis & Nyt ♥
.`*.¸.*.✿✿¸.•*¨`*•..¸✿ღ¸.•*¨`* •..¸✿✿
.((¯`´¯) Spis & Nyt ♥
.`*.¸.*.✿✿¸.•*¨`*•..¸✿ღ¸.•*¨`*
Ingredienser ♥ |
Smeltet sjokolade i litt fløte ♥ |
Eggehviter, eggedosis og krem ♥ |
Vend sjokolade, whiskey og eggedosis inn i kremen ♥ |
Bland forsiktig inn stivpisket eggehvite ♥ |
Dekkes med plast og settes i kjøleskapet ♥ |
Klare til servering ♥ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar