Kan oppfattes som REKLAME, men jeg har betalt for varene ! #foråværepådensikresiden
En oppskrift fra Roedekassen - Godtlevert ✿
En oppskrift fra Roedekassen - Godtlevert ✿
Min vurdering
God på smak !
Retten inneholder veldig mye grønnsaker, noe som jeg synes er godt.
250 g storfe biffstrimler fra Prima Jæren, jeg trodde det skulle blir altfor lite, men neida -det ble godt.
Ferdig woksaus fra Go-Tan, som man får kjøpt i de fleste butikker.
Tilbehøret var fullkornsris, på ekte Roede-vis !
Sunt og godt ♫
Wok: 300 g Kokt fullkornsris: 150 g Energiinnhold: 400 kcal
250 g storfe biffstrimler fra Prima Jæren, jeg trodde det skulle blir altfor lite, men neida -det ble godt.
Ferdig woksaus fra Go-Tan, som man får kjøpt i de fleste butikker.
Tilbehøret var fullkornsris, på ekte Roede-vis !
Sunt og godt ♫
Du trenger til 2 porsjoner
Ris- 125 g fullkornsris
- Litt salt
- 250 g strimlet storfekjøtt
- salt og pepper
- 150 g brokkolibuketter
- 1 pakke aromasopp
- 1 bit kålrot
- ½ pakke vårløk
- 1 pakke woksaus sitrongress
- ½ dl vann
- 1–2 ss ingefær
- 2 ss solsikke-/rapsolje
- 1 stk lime
Sånn gjør du:
- Kok ris etter anvisning på pakken. Hell av eventuell overflødig væske.
- Tørk av kjøttet. Kutt sopp i fire, kålrot i strimler og vårløk i skiver. Finhakk eller riv ingefær.
- Stek kjøttet raskt på sterk varme i en forvarmet stekepanne med olje. Stek det i to omganger for et bedre resultat. Krydre med salt og pepper, og legg kjøttet over på en tallerken.
- Stek brokkoli, sopp og kålrot i 3–4 minutter. Vend inn vårløk, woksaus, vann (jeg brukte ikke vann) og ingefær, og kok opp.
- Ha kjøttet tilbake i pannen og smak til med limesaft, salt og pepper.
- Server wok med strimlet oksekjøtt og kokt ris ved siden av.
Wok: 300 g Kokt fullkornsris: 150 g Energiinnhold: 400 kcal
Ingredienser klare til steking ! |
Steker biffstrimler ! |
Steker grønnsaker ! |
Klar til servering ! |
Spis & Nyt ♫ |
Roedekassen uke 10 - 2018 ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar