Må henge meg på "grønnkålchips-bølgen" jeg også 🍀
Noen synes det smaker stekt tang med salt, mens andre synes det er megagodt !!
Det skal vel egentlig brukes store blad av grønnkål og dele dem i litt mindre biter, men når jeg har bestemt meg får å lage noe, så skal det skje NÅ -og de hadde bare strimlet grønnkål på nærbutikken i kveld. Grønnkålen krymper under varmebehandling, så det blir litt 'så mye hadde jeg, så mye fikk jeg igjen' ♫♪
Jeg er veldig glad sterke smaker, så jeg kydret dem med Maldonsalt, chipotle, organo og parmesan 🌿 Det ble sterkt nok i hvert fall 😜
Joda, er trangen til noe sunt, salt og sprøtt stor nok, så får man dekket det behovet !
Vil ikke kalle det for gull akkurat, men sprøtt, sterkt og salt var et i hvert fall ♫♪
- og jeg kan være ganske så trygg på å få hele bollen for meg selv 😅
Du trenger:
- 150 g grønnkål
- 2 ss olje
- Maldonsalt
- Tørket oregano
- Chipotle, røkt malt ch
- 1 stor ss parmesan
- Sett stekeovnen på 180°C varmluft.
- Hell vasket og tørket grønnkål i en bolle.
- Hell over 2 ss olje.
- Bland det forsiktig sammen med hendene.
- Legg det over på en stekeplate med stekepapir.
- Dryss over litt maldonsalt, chilikrydder, oregano og parmesan. Ikke bruk like mye som meg 😊
- Stekes i ca.10 minutter.
- Trekk bakepapiret over på en rist og la det tørkes og avkjøles før du heller det over i en bolle.
- Spis 😉
Ingredienser ♫♪ |
Hell grønnkålen i en bolle og bland inn 2 ss olje ♫♪ |
Klar til steking ♫♪ |
Ferdig stekt ♫♪ |
Klar til servering 🍀 |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar