Vi spiste ⇾ Crispy Duck i går -og jeg lager jo alltid altfor mye.
Kan ikke jo ikke kaste dette herlige kjøttet, så da ble det god lunch i dag.
Her kan du bruke de kjøtt -og grønnsaker du har til rådighet, kylling, svin, lam eller okse.
Kan ikke jo ikke kaste dette herlige kjøttet, så da ble det god lunch i dag.
Her kan du bruke de kjøtt -og grønnsaker du har til rådighet, kylling, svin, lam eller okse.
- 150 g rester av and
- Smør/olje
- 100 g grønnsaker i tynne strimler, jeg brukte rester av gulrøtter og vårløk
- 2 ss lys soyasaus
- 2 ss hoisinsaus
- 1 rød chili
- 2 ts revet ingefær
- Raps eller solsikkeolje
- Godt brød
- Koriander
- Stekt egg
🌿 Sånn gjør du:
- Stek rester av andekjøtt i en stekepanne i smør eller olje.
- Tilsett grønnsaker, hoisinsaus og soyasaus, sammen med chili og ingefær.
- Stek det videre til alt er godt varmet.
- Server blandingen på godt brød med stekt egg.
- Dryss over koriander hvis du har.
Oppskriften finner du også i Coop kalenderen for 2021 🌿
FRA FEST TIL REST 🍂
Forside bilde og juli måned
FRA FEST TIL REST 🍂
Forside bilde og juli måned
Steg for steg bilder 👇
Steker egg og Crispy Duck rester ! |
Tilsett grønnsaker, soyasaus og hoisinsaus ! |
Klar til servering ! |
Ha en fin allehelgensdag ♥
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar