- blir lansert, på vinmonopolet i mars 2019 av grossisten Treasury Wine Estates AS
Matuas Pinot Noir Rosé er full av saftige, modne sommerbær ♥
Jeg er veldig glad i Matua vin, både rød og hvit -og nå også Rosé ♥
Matua vin er ofte laget på druen Pinot, en blå vindrue.
Denne druetypen oppleves svært forskjellig, avhengig av hvor den dyrkes.
Newzealandsk pinot noir har de siste årene vist at landet er blant verdens mest spennende vinland.Matuas Pinot Noir Rosé er full av saftige, modne sommerbær ♥
Smak av tranebær, stikkelsbær og modne jordbær balansert med en beroligende,
men spennende, skarp og forfriskende tørr finish.
Rosévin er for mange typisk sommer og 'terrassevin',
men passer godt til mat også.
Smaken av vår med lette salater, fisk, skalldyr eller kylling passer godt til rosevin.
Samt lette friske retter med asiatiske smaker.
men spennende, skarp og forfriskende tørr finish.
Rosévin er for mange typisk sommer og 'terrassevin',
men passer godt til mat også.
Smaken av vår med lette salater, fisk, skalldyr eller kylling passer godt til rosevin.
Samt lette friske retter med asiatiske smaker.
Herlig, syrlig, litt søtt og litt hot ♫♪
Denne salaten, som serves i salatblader passer utmerket til appetizer, forrett, lunch eller når du rett og slett har lyst på noe smaksrikt og sykt godt !!!
Jeg lagde også noen med bare reker, da ikke alle vil ha rå fisk.
'Edel-mat', som mange kaller det, når jeg blander sammen de utroligste smaker -også blir det faktisk skikkelig godt ♫♪
Du trenger:
Denne salaten, som serves i salatblader passer utmerket til appetizer, forrett, lunch eller når du rett og slett har lyst på noe smaksrikt og sykt godt !!!
Jeg lagde også noen med bare reker, da ikke alle vil ha rå fisk.
'Edel-mat', som mange kaller det, når jeg blander sammen de utroligste smaker -også blir det faktisk skikkelig godt ♫♪
Du trenger:
- Reker / laks av god kvalitet
- Hjertesalat
- Mango
- Bringebær
- Granateple
- Koriander, frisk
- 3 ss saft av lime
- 3 ss soyasaus
- 2 ss olivenolje, kaldpresset
- 1 chili, finhakket
- Koriander, hakket
- Salt
- Pepper
- Rens reker.
- Rens granateple.
- Skjær mango i biter og hakk chili.
- Visp sammen ingrediensene til vinaigretten, smak til med salt og pepper.
- Skjær laksen i tynne skiver eller terninger.
- Legg mango, bringebær, laks -og/eller reker i hjertesalatblader.
- Drypp forsiktig over vinaigretten.
- Dryss over frø fra granateple og eventuelt litt ekstra koriander.
Renser granateple ♫♪ |
Mango ♫♪ |
Vinaigrette ♫♪ |
Vinaigrette ♫♪ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar