Skikkelig smaksrik, godt og sunn middag med fisk, skalldyr og sopp🍃
Sunn mat trenger ikke være kjedelig !
Server retten med pasta, ris eller poteter 🌾
Jeg serverer retten med min favoritt ris, jasminris. Sunn er den ikke, men smaker veldig godt !
Hvis du vil ha en lavkarbo middag server du retten med blomkålris,
som du finner oppskrift på 👉 her !
Du kan mer enn gjerne spise blomkålris selv om du ikke teller karbohydrater.
Blomkålris er overraskende godt og veldig sunt.
Du trenger til 4 porsjoner:
- 4 x 150 g laksefilet
- 150 g scampi
- 200 g sopp
- 3 ss rapsolje
- 1 ts sesamolje
- 4 ss lys soyasaus, kikkoman
- 1 ss oystersauce
- 1 lime
- Koriander eller basilikum
- Varm stekeovnen til 200 ºC.
- Bland sammen rapsolje, sesamolje, soyasaus, oystersauce, saften av en lime og en finhakket chili.
- Legg laksefilet i en ildfast form.
- Hell over marinaden og la fisken ligge i marinaden imens du steker soppen.
- Del soppen i mindre biter og stek den i litt olje/smør i stekepanne.
- Legg sopp og rå scampi over laksen. Bruker du kokt scampi venter du til det gjenstår 5 minutter av steketiden.
- Stekes i stekeovn i 12-15 minutter eller til fisken er ferdig.
- Dryss over hakket koriander eller basilikum ved servering.
Ingredienser |
Sopp og marinert laks |
Laks & Sopp i asiatisk saus ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar