Ja visst kan man spise TACO på TIRSDAG !
Sunn, god og enkel hverdagsmiddag på 20 minutter !
Her har jeg stekt fisketerninger i stekeovn, ganske så smart, da går de ikke så fort i stykker i forhold til å steke fisken i stekepanne.
Server laksen med grove tortilla, salat og mager kesam, da blir det både smakfullt og sunt !
Du trenger til 4 porsjoner:
- 500 g laksefilet uten skinn og bein
- 3 ss olivenolje
- 3 ts spisskummen, malt
- 3 ts røkt paprikapulver
- ½ ts kajennepepper
- 2 ts oregano
- ½ ts salt
- Lime, saften
Tilbehør
- Grove tortilla
- Blandet salat
- Mais
- Revet mozzarella
- 2 ss mager kesam
- 2 ss tacosaus
Sånn gjør du:
- Del laks i terninger og fordel terningene på stekebrett med bakepapir.
- Bland olje, krydder og limesaft.
- Pensle laksen med krydderblandingen.
- Stek i ovn ved 180 °C i 8–10 minutter til fisken er gjennomstekt.
- Varm opp tortilla etter anvisning på pakken.
- Bland sammen tacosaus og mager kesam.
- Server tortilla med salat, mais, laks og tacodressing.
- Spis & Nyt ♫♪
|
Ingredienser ♫♪ |
|
Marinade ♫♪ |
|
Laks ♫♪ |
|
Dressing ♫♪ |
|
Spis & Nyt ♫♪ |
Denne må jeg prøve-
SvarSlettHyggelig :) Helt, god og enkel hverdagsmiddag !
Slett