Nydelig grateng som passer ypperlig til de fleste middagsretter - oksekjøtt, svinekjøtt, lam, kylling og fisk !
Den kan også serveres sammen med annen vegeratmat, som en ren vegetarrett.
Du lager ganske enkelt en stappe av poteter og pastinakk, som du heller over i en ildfast form, drysser over med ost
- og steker i stekeovn
♥
Du trenger til 4 porsjoner:
- 600 g skrelte poteter
- 150 g pastinakk, i biter
- 2 ss smør
- 1 dl melk
- 1⁄2 ts salt
- 1⁄4 ts pepper
- 100 g revet ost
Sånn gjør du:
- Kok poteter og pastinakk møre i en kjele med usaltet vann.
- Sil av vannet og damp potetene tørre.
- Mos potet og pastinakk og rør inn smør og melk.
- Krydre med salt og pepper og bland alt godt sammen.
- Ha blandingen over i en ildfast form, strø over revet ost.
|
Poteter og pastinakk |
|
Tilsett melk og smør |
|
Klar til steking |
Jeg serverte gratengen til Braisert lammeskank🍃 Oppskrift
her.
God middag !!
|
Braisert lammeskank i trykkoker 🍃 |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar