Enkel og god lunch eller middag 🌿
Smaksrik, god salat med to av mine favoritter pasta & pesto !
Smaksrik, god salat med to av mine favoritter pasta & pesto !
Skal ikke skryte på meg at den er veldig sunn, men litt grønnsaker inneholder den.
Lag gjerne pesto selv, oppskrift 👉 her, men når man skal lage middag på hytta er det greit med ferdig pesto på glass.
Bruk fullkornspasta eller pasta med ekstra fiber.
Fiber trekker med seg vann inn i magen og bidrar til en god og langvarig metthetsfølelse.
Fiber har også en positiv innvirkning på blodsukkeret og kolesterolet.
Men, altså..
Gemelli er vanlig hvit pasta, som er tilsatt ekstra fiber. Fiberinnholdet ligger på seks prosent.
Vanlig pasta og fullkornspasta inneholder henholdsvis tre og sju prosent fiber.- 400 g indre eller ytrefilet av storfe
- 100 g sukkererter
- 1 rød paprika
- 1/2 rødløk
- Salt
- Pepper
- 4 dl pasta
- 1-2 ss pesto, etter smak og behag
- ca. 30 g ruccula, en stor neve
- 1 ss sesamfrø
- Ta kjøttet ut av kjøleskapet, 30 minutter før du skal steke det.
- Skjær biffkjøtt i strimler og brun det i en varm stekepanne med litt olje i to omganger, Krydre med pepper og litt salt. Kjøttet kan gjerne være litt rødt i midten, men smak og behag. Legg kjøttet til side.
- Surr rødløk, sukkererter og paprika delt i passende biter og la det surre litt. Krydre med litt salt og pepper.
- Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet og rør inn pesto.
- Bland sammen pasta, stekte grønnsaker, biffstrimler og ruccola.
- Dryss over sesamfrø ved servering.
- Spis & Nyt ♫¸♥¸♫♪
Stek biff og kok pasta |
Rør inn pesto |
Klar til servering |
Jordbær til dessert |
Nydelig utsikt |
Skiferstein |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar