Mettende og smakfull, skikkelig kosemat 🍸
Salaten kan oppbevares i kjøleskapet ett par dager, så ikke vær redd for rester.
- 600 g ferdig stekt eller grillet kylling uten bein
- 200 g ukokt pasta
- 1 liten boks mais
- 50 g sukkererter
- 150 g isbergsalat
- 1/2 rødløk
- 1 stk rød paprika
- 1 stk gul paprika
- 1 stk eple
- (Fioler og urter til pynt)
- Lag først dressingen og sett den i kjøleskapet, så smakene får satt seg litt.
- Kok pasta al'dente etter anvisning på pakken, sil av vannet og skyll pastaen i kaldt vann, så den ikke fester seg sammen.
- Del stekt eller grillet kylling i passende biter.
- Skjær salaten i tynne, korte, strimler.
- Hel kraften av maisen.
- Finhakk rødløk.
- Skjær paprika og eple i terninger -og del sukkerertene i mindre biter.
- Legg alle ingrediensene i en stor serveringsbolle og hell over dressingen.
- Bland alt godt sammen.
- Spis & Nyt ♫♪
- 300 g creme fraiche lett
- 165 g majones
- 2 ts sriracha chilisaus / eller 1 ss Heinz chilisaus
- 1 ss soyasaus
- 2 ts tandoori kyllingkrydder
- 0,5 ts pepper
- 1 ts paprikapulver
- 0,5 ts salt
- 1,5 ss sitronsaft
Tenk nytt. Smak noe nytt. Eksperimenter i hjemmebaren med helt nye drinkoppskrifter og Casillero del Diablo Rosé. Chilensk vin med djevelsk sjel, som er tøffere enn sitt rykte og passer til mer enn bare jålete og fisefin fingermat. Rosévin er faktisk mer enn en «kosevin for snille piker på terrassen».
Nyheten Casillero del Diablo Rosé på boks tar opp kampen mot rosévinens uskyldige rykte. Pink Different! Shake it up med Pink Devil Negronish, skapt av Tommy Gomez – vår rocka cocktailmagiker og annerledes-tenker.
PINK DEVIL NEGRONISH
Tommys Pink Devil Negronish er en dødsdigg drink, perfekt selv til fyren med skalle-tattiser og kinnskjegg. Børst støv av shakeren i baren og test ut!
Serveres iskald i glovarm vårsol!
Oppskrift
8 cl Casillero del Diablo Rosé
2 cl Campari
2 cl Gin
2 cl sitronjuice
1 cl sukkerlake
1 most jordbær
1 most appelsinbåt
Eggehviten fra ett egg
Isbiter
Garnityr: appelsin og/eller jordbær
Bland most appelsin og jordbær i en shaker. Hell så i sitronjuice, sukkerlake, gin, Campari og Casillero del Diablo Rosé. Ha i eggehviten og shake sammen uten is. Fyll deretter shakeren full av is og shake igjen. Sil blandingen over i et passende coctailglass og pynt med appelsin eller jordbær.
Casillero del Diablo Rosé boks
Land: Chile
Årgang: 2020
Druer: Cinsault 77%, Syrah 10%, Carménère 10%, Garnacha 3%
Område: Itata Valley 77% og Central Valley 23%
Produksjonsmetode: Håndplukkede druer. Tradisjonell vinifikasjon i ståltanker
Syre: 5,6 g/l
Sukker: 2,9 g/l
Alkohol: 12,5%
Duft og smak av jordbær, appelsin, grapefrukt og lette toner av urter som rosmarin og basilikum. Tørr stil med medium syre og slank avslutning. Lettdrikkelig og ukomplisert.
Ingredienser |
Spis & Nyt ♫♪ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar