FJELLHEIMEN i NORGE er det beste stedet å tilbringe ferien 💛💚
Da gjelder det å bruke mest mulig tid ute !
I dag var vi på tur til Vendalen og mobilmasten, som endelig ble satt opp her oppe i februar 2019.
Før brukte jeg flere timer for å få lastet opp bilder til ett innlegg på bloggen, men nå går det unna.
Dagens raske middag
- er en enkel, smakfull wok med ris -eller blomkålris, for dem som teller karbo !
Dagens raske middag
- er en enkel, smakfull wok med ris -eller blomkålris, for dem som teller karbo !
Klar til servering på 30 minutter !
Til 3 porsjoner trenger du:
- 600 g ytrefilet av storfe
- Rapsolje og meierismør
- 1 stk rødløk
- 1 ss red curry pasta
- 2 dl grønnsaksbuljong
- 200 g sukkererter
- 200 g champignon
- Frisk basilikum
- Salt
- Pepper
- Kokt ris/Blomkålris med chili
- Skjær biffkjøtt i strimler og rødløk i skiver.
- Varm opp olje og godt smør i en stekepanne og stek biffstrimler i to omganger, legg kjøttet til side.
- Stek rødløk og champignon raskt i stekepannen
- Tilsett red curry paste og la den frese litt.
- Tilsett sukkererter og grønnsaksbuljong. Jeg brukte vann og en 1/2 knust terning grønnsaksbuljong.
- Legg tilbake biffstrimlene og la det småkoke i 2 minutter.
- Smak til med salt og pepper.
- Tilsett basilikumblader rett før servering.
- Serveres med kokt ris -eller lavkabo utgave med blomkålris !
Tips:
Hvis du ønsker en litt mildere smak, kan du tilsette litt kokosmelk.
Steker biffstrimler ! |
Rødløk, sopp og red curry ! |
Klar til servering ! |
Ser 'hjem' på andre siden av åsen |
Møtte på disse to 😅 Det ligger video av dem på instagramprofilen min - HER ! |
Mobilmasten ! |
Kuer og kviger på beite ! |
Flere, som synes det er herlig med fjellferie ! |
Ingredienser ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar