når man prøver å spise mindre raske karbohydrater, som blant annen finnes i ris og pasta.
Du kan gjerne tilsette andre grønnsaker i blomkålrisen, som spinat, løk og paprika.
Bruk grønnsaker, som passer til proteinene du skal servere den til -om det er kjøtt, fisk eller vegetar.
Til 4 porsjoner
- 1 stor blomkål
- 3 ss smør
- 1 fedd hvitløk
- 1 chili
- Koriander
- 1 sitron
- Salt
- Pepper
Sånn gjør du:
- Del blomkålen i biter og kjør den i en kjøkkenmaskin eller blender til den blir kornete og ligner på ris.
- Varm opp en stekepanne og tilsett smør.
- Legg i blomkålen.
- Tilsett presset/revet hvitløk og finhakket chili, og skvis over saften av en 1/2 sitron.
- Fres blomkålrisen til den blir varm, under omrøring.
- Smak til med salt og pepper og dryss over hakket koriander.
Stekt fjellørret med nykål, blomkålris og soyasmør ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar