I går laget jeg BIFFGRYTE a'la Bourguignon med kremost etter denne oppskriften 👉 her !
I dag tok jeg rester av gryta i en boks, puttet den i sekken og reiste til fjells.
Osmansk Gulasj, som du finner oppskrift på 👉 her, er en gryte, som først skal koke lenge og vel før den blir gratinert med ost i stekeovnen.Resultatet blir enkel og god hyttemat 🍂
Her kan du bruke rester av hvilken, som helst gryterett.
Legg den i en ildfast form, dryss over ost -og gratiner den i ovnen.
Gassovnen min har kun undervarme, så dessverre blir ikke osten så godt gratinert.I glasset 🍷
Campolieti Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018Du trenger:
- Gryterett
- Revet mozzarella
- Små tomater
- Ovnsbakte poteter
Sånn gjør du:
- Legg rester av gryterett i en ildfast form.
- Dryss over revet ost.
- Stekes i stekeovn på 225 grader i 25 minutter.
- Server med hva du måtte ønske av poteter, ris eller pasta og gjerne en salat eller noe så enkelt, som gode tomater.
Campolieti Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018 |
Peiskos 💚 |
Vintertegn 🍂 |
Svarthammern, Sør Fron - Utsikt mot Rondane ! |
Ingredienser ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar