Alt i en form - Enkelt og greit !
Den retten inneholder proteinrik kylling, poteter, masse friske grønnsaker og gode smaker 🌿
Ikke den raskeste middagen, da den må stekes i nesten en time, men veldig enkel å tilberede.
Det er ikke nødvendig å brune kyllingen på forhånd hvis du ikke ønsker sprøtt skinn.
Du trenger til 4 porsjoner:Porsjoner ikke personer, noen spiser gjerne to 🌿
- 4 stk store rå kyllinglår
- Grillkrydder
- 1 dl lys soyasaus, a'la kikkoman
- 1 dl grønnsaksbuljong, vann og 1/2 knust buljongterning
- Smør
- 4 stk poteter
- 2 stk store gulrøtter
- 1-2 stk pastinakk
- 1 stk kinesisk hvitløk (hvitløk uten fedd)
- 4 stk vårløk
- 1 stk rødløk
- 1 rød chilli
- Bladpersille
Sånn gjør du:- Brun kyllinglår raskt, i en varm stekepanne med litt olje på alle sider, legg dem til side.
Del potetene i ganske små båter. Jeg brukte nypoteter med skallet på. Legg dem i en ovnspanne eller ildfast form.
Skrell og del gulrøtter og pastinakk i skiver. Legg dem i formen.
Kutt vårløk i ringer. Skrell og grovhakk rødløk. Finhakk hvitløk. Legg all løken over i formen.
Dryss på finhakket chili og hakket bladpersille.
Hell over grønnsaksbuljong og soyasaus.
Legg kyllinglårene på toppen. Krydre dem godt med grillkrydder og legg på en god bit smør.
- Stekes ved 200°C i ca. 50 minutter.
|
Ingredienser |
|
Grønnsaker |
|
God middag ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar