Kyllingen blir saftig inni og sprø utenpå 🌿
Prøv også gjerne denne utgaven :
Sprø og saftig kylling servert med ovnsbakte mandelpoteter, brokkolini, gulrøtter og smeltet smør tilsatt chili, basilikum, sitronsaft og soyasaus 🌿 som du finner ⇾ her !
Du trenger til 4 porsjoner:
- 4 stk kyllingfilet
- Salt
- Pepper
- Stekesmør
- 75 g potetchips
- 100 revet mozzarella
- Opphøgde poteter
- 👉 Bearnaisesaus
- Tomater
- Brokkolini
Sånn gjør du:
- Finskjær kyllingfilet. Du kan gjerne brune dem i stekepanne, men på hyttevis droppet jeg det i dag -og det gikk helt greit.
- Legg kyllingen i en ildfast form eller i en langpanne.
- Knus potetchips.
- Bland sammen knust potetgull og revet ost.
- Fordel paneringen over kyllingfiletene og klem paneringen godt ned med hendene.
- Stikk et steketermometer inn i den tykkeste delen av en av kyllingfiletene og sett formen midt i ovnen på 200ºC i 15 minutter, eller til kjernetemperaturen er 67ºC.
- Opphøgde poteter / pommes frites kan stekes samtidig med kyllingen.
- Lag bearnaisesaus, oppskrift 👉 her , eller bruk ferdig saus eller posevarianten.
- Kok brokkolini i saltet vann i 4 minutter.
Sprø kylling med chips og mozzarella |
Knus potetchips |
Opphøgde poteter og kylling |
Saus og brokkolini |
Sjokoladekake til dessert |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar