Smaksrik rask wok med kylling & kål 🌱
I denne oppskriften bruker jeg rødkål, fargerikt, sunt og godt.
Middagen er klar til servering på 30 minutter !
Jeg serverer retten med Funkygine Food Pasta Spaghetti Fullkorn.Den er laget av 100% fullkorn.
Til 2-3 porsjoner trenger du
- 2 stk / 425 g kyllingfilet
- Stekesmør
- 1 stk liten løk
- 1 stk chili
- 1 stk paprika
- 300 g rødkål
- 3 dl vann
- 1 stk grønnsaksbuljongterning
- 1 ss oystersaus
- 3 ss soyasaus
- Salt
- Pepper
- Lime
- Persille
- 200 g spaghetti av fullkorn
- Forbered grønnsakene. Hakk løk, finhakk chili, del paprika og rødkål i tynne strimler.
- Del kyllingen i strimler og stek den raskt i en stekepanne sammen med løk. Krydre med salt og pepper.
- Kok spagetti al'dente etter anvisning på pakken.
- Tilsett knust buljongterning, vann, kål, chili og paprika i stekepannen sammen med kylling og løk. La retten småkoke i 5 minutter.
- Smak til med oystersaus, soyasaus, salt og pepper. Kok retten videre i ytterligere 5 minutter eller til spaghettien er klar til servering.
- Legg spaghetti av fullkorn på en tallerken og legg wok' blandingen på toppen.
- Dryss over hakket persille og server med en limebåt, som kan skvises over 🌿
- Slurp i deg godsakene 😘
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar