da fikk jeg rester av tomatsalsa, mais, parmesan og mozzarella 🌽
Jeg hadde lunchgjester på hytta i dag - og serverte ➡ Ragù a'la Bolognese
Fikk, som vanlig - og også med vilje, igjen rester av bolognese kjøttsaus 🍅
Jeg hadde lunchgjester på hytta i dag - og serverte ➡ Ragù a'la Bolognese
Fikk, som vanlig - og også med vilje, igjen rester av bolognese kjøttsaus 🍅
Gjenoppskrifter 🌿
Matprisene har steget og for å ikke sprenge matbudsjettet prøver jeg å planlegge middagsretter hvor jeg kan bruke samme ingrediensene i to og her også tre forskjellige retter.
Restene ble forvandlet til en smakfull flettepizza 🍕
Du trenger:- 1 stk pizzabunn *
- Rester av bolognese kjøttsaus
- Revet mozzarella
- Tomatsalsa eller Pizzasaus / Tacosaus
- Mais
- Basilikum
- Parmesan
- Rull ut pizzabunnen.
- Legg kjøttblandingen på midten av pizzabunnen.
- Dryss over revet mozzarella, tomatsalsa og mais.
- Lag remser på hver side av fyllet på pizzabunnen og legg remsene over fyllet. Se bilde.
- Dryss over litt ekstra mozzarella og parmesan.
- Pynt med basilikum.
- Stek flettepizzaen i forvarmet ovn, 225 grader i ca. 20 minutter / Eller innstilling 6 på gassovnen i 30-40 minutter. Da min gassovn kun har undervarme setter jeg inn en stekeplate under stekeplaten med pizza'n etter 10 minutter, så pizzadeigen blir gjennomstekt uten at den blir altfor svidd i bunn.
* Jeg brukte en ferdig pizzabunn, men du kan gjerne lage pizzabunnen selv selvfølgelig.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar