Snadder !
Trenger ikke dra til Japan for å finne ingrediensene, de finner du på 'nær-butikken'!
Til 2 porsjoner:
- 300 g biff av ytrefilet storfe
- 10 dl kjøttkraft, jeg brukte 10 dl vann + 2 beger Fond "DuChef"
- ½ ts salt
- ½ ts pepper
- 1 stk lime
- 2 ss soyasaus
- 1 stk rød chili i skiver
- 1 ts malt ingefær eller 1 ss frisk revet
- 1 stk rødløk
- 1 dl bønnespirer
- 3 ss finhakket frisk koriander
- 60 g nudler
Kok opp kjøttkraften.
Ha i saften av 1 lime og soyasaus.
Tilsett chili og ingefær.
Mens suppen står og småkoker, skjæres biffkjøttet i skiver, ca. 1 cm.
Stek biffskivene på begge sider i solsikkeolje.
Krydre biffskivene med salt og pepper.
Krydre biffskivene med salt og pepper.
Legg dem til side.
Kok nudlene i suppen.
Når nudlene er ferdige (se koketid på pakken), tilsett rødløk i strimler, bønnespirer og koriander.
Kok nudlene i suppen.
Når nudlene er ferdige (se koketid på pakken), tilsett rødløk i strimler, bønnespirer og koriander.
Grønnsakene må ikke koke med suppen mer enn ca. 1 minutt
-de skal være sprø når retten serveres.
Fordel nudelsuppen i to store suppeskåler.
Fordel nudelsuppen i to store suppeskåler.
Legg biffskivene over.
Pynt med noen korianderblader ◠‿◠✿Nudlene kan gjerne "knekkes" opp litt for du har dem i suppen,
da blir det litt lettere og spise den ;)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar