Nydelig rekesmørbrød med reker og egg !
Ypperlig lunch eller kveldskos !
Bruk gode reker, ikke reker i lake, de er ikke gode !!
Du trenger:
- Godt brød
- Reker med skall
- Egg
- Smør
- Salat
- Lodderogn
- Dill, frisk
- Sitron
- Thousand Island dressing *
Fremgangsmåte:
- Lag dressingen
- Skrell reker
- Kok egg
- Smør en god loffskive med godt smør, ta på litt salat.
- Legg på egg i skiver og reker.
Thousand Island dressing:
- ½ stk rød paprika
- 2 ss frisk kruspersille
- 3 dl lettrømme
- 3 ss søt chilisaus
- 1 ts worchestershiresaus
- ½ ss tomatpuré
- Salt & pepper
Hakk paprika og persille fint.
Rør resten av ingrediensene sammen.
Tilsett paprika og persille, og smak til med salt og pepper.
Bruk gjerne stavmikser for å mose dressingen, men hvis du vil ha den
litt "grov" er ikke det nødvendig.
La dressingen trekke minst en halv time før servering.
Tilsett paprika og persille, og smak til med salt og pepper.
Bruk gjerne stavmikser for å mose dressingen, men hvis du vil ha den
litt "grov" er ikke det nødvendig.
La dressingen trekke minst en halv time før servering.
★ ★* ★* ★
(¯`*•¸.•*´¯)
•˛•˚˛ •˛•˚ Kos dere !!!
•˛•˚˛ •˚
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar