Skjær opp poteter og stek dem sammen med kyllingfileten.
Bruk ferdig pesto på glass eller lag din egen, oppskrift nederst på siden.
Ingredienser:
Ingredienser:
- Kyllingfilet
- Pesto
- Poteter
- Olje
- Salt
- Pepper
- Isbergsalat
- Ruccola
- Avokado
- Cherrytomater
- Agurk
- Mais
Kylling:
Legg rå tint kylling i en ildfast form.
Krydre med litt salt og pepper.
Smør på ett lag pesto på toppen av hver filet.
Stekes: varmluft 180 grader i ca. 30 minutter.
Smør på ett lag pesto på toppen av hver filet.
Stekes: varmluft 180 grader i ca. 30 minutter.
Poteter:
Skjær poteter i båter, legg de i en ildfast form/ovnspanne.
Bland litt olje sammen med litt pesto, hell over og bland godt sammen.
Strø over litt havsalt.
Strø over litt havsalt.
Bak poteter i ovn, sammen med kyllingen.
Salat:
I dag så brukte jeg isbergsalat, ruccola, agurk i biter, cherrytomater delt i to og
avokado i terninger med litt sitronsaft på, så den ikke blir brun -og strødde over litt mais.
Pesto:avokado i terninger med litt sitronsaft på, så den ikke blir brun -og strødde over litt mais.
- 1 potte basilikum
- 2 ss pinjekjerner
- 50 g reven parmesan
- 3 fedd hvitløk
- 1 dl olje
Mos balsilikum, parmesan, pinjekjerner (som du bør riste i en varm panne først) og
hvitløk i en foodprosessor. Tilsett olivenolje i en tynn stråle, mens maskinen går.
Smak til med salt og pepper.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar