Klar for grillen ♫ |
Lag en pakke til hver person, så alle får med seg den nydelig sausen, som blir i bunnen av pakken.
Jeg serverte dem med pommes frites, saltet med Maldon salt og nystekte hvitløksbaguetter.
Spis & Nyt ♫♪
Til 2 personer trenger du:
Fremgangsmåte:- Vask og rens blåskjell, kast dem som ikke åpner seg.
- Hakk sjalottløk og chili.
- Legg halvparten av blåskjellene på ett dobbelt lag med aluminumsfolie, legg den andre halvparten på ett annet dobbelt lag med folie, så du får en pakke per porsjon.
- Brett opp kantene, så det blir en kurv med høye kanter.
- Fordel hakket sjalottløk og chili i pakkene.
- Skvis over litt sitronsaft og hell 0,5 dl hvitvin i hver pakke.
- Hakk litt frisk persille og dill og strø over.
- Lukk "kurven" igjen.
- Legg dem på en varm grill og la dem dampe under lokk i ca. 10 minutter.
- Grillen min var på 180 grader, når jeg la på blåskjellene -og hadde samme temperatur hele steketiden.
- Legg hele kurven på en tallerken, så man får med seg den gode sausen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar