Dette er en nydelig liten frisk, syrlig dessert, men likevel søt med god smak av sjokolade !
Rask og tilberede -og den trenger kun 1 time i kjøleskapet før servering.
Du trenger til 4 porsjoner:
- 2 eggeplommer
- 3 ss sukker
- 1 ss sterk, kokende kaffe
- 1 plate mørk kokesjokolade
- 3 dl kesam med vanilje
- 1½ dl kremfløte
- Blåbær
- Sitronmelisse
- Visp eggeplommene med sukker til det er porøst og luftig.
- Del sjokoladen i biter og smelt den i vannbad eller i mikrobølgeovn.
- Rør kaffen, sjokolade og kesam inn i eggeplommene, da blir det bittesmåbiter av sjokoladen. Hvis du vil ha den helt 'blandet inn' kan du tilsette sjokoladen i eggeplommene før du tilsetter de øvrige ingrediensene.
- Visp fløten til en lett krem.
- Vend kremen forsiktig i blandingen.
- Fordel moussen i porsjonsskåler og la dem stå kjølig minst 1 time før servering.
- Pynt med noen blåbær og sitronmelisse
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar