Ordet ' Chevre ' er det franske ordet for geit.
Chevre er en ost, som opprinnelig kommer fra Frankrike, laget av geitmelk !
Denne retten kan brukes både som forrett og dessert !!
Den passer også godt på tapasbordet -eller hvis du har lyst på noe godt - fordi du fortjener det !
Smaker bare helt nydelig !!
Til 4 personer trenger du:Smaker bare helt nydelig !!
- 300 g Chevre Original
- 2 dl ruccola
- 20 valnøtter
- 1 stk granateple
- 4 ss flytende honning
Sånn gjør du:
- Forvarm stekeovnen til 200 °C.
- Skjær ost i ca. 1 cm tykke skiver.
- Legg bakepapir på en stekeplate.
- Legg dem på stekeplaten og stek midt i ovnen i ca. 8 minutter til osten blir varm og myk.
- Spre ruccola utover på en tallerken, legg på osteskivene.
- Fordel nøtter, granateplefrø og honning over.
La Moussiére Sancerre 2012
Farge: Middels dyp grønngul.
Lukt: Fokusert moden frukt, innslag av sitrus, eple og blomst, streif av nøtt og smør.
Smak: Konsentrert moden fruktighet, preg av eple og sitrus, streif av nøtt og mineraler.
Passer til:
Land/distrikt: Frankrike, Loire, Sancerre
Årgang: 2012
Råstoff: Sauvignon Blanc 100%
Metode: Håndplukkede druer sorteres manuelt før pressing, gjæret tradisjonelt i ståltanker og i nye eikefat (50/50).
Innhold: Alkohol 13,00%Sukker: 1,00 g/l Syre: 6,40 g/l
Lagringsgrad:Drikkeklar nå, men kan også lagres
Produsent: Alphonse Mellot
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar