Hadde igjen chorizo fra søndagsmiddagen, det er en sterk pølse fra Spania. Laget med blant annet svinekjøtt og paprika. God' helg fra Kiwi var i helgen chilimarinerte filetkoteletter, kjøpte med noen pakker av den - greit med noen enkle løsninger innimellom.
- 400 g pasta
- 1 bunt brokkoli
- 150 g chorizopølse
- Olivenolje
- 4-8 stk filetkotelett av svin, gjerne chilimarinerte
- Ta kotelettene ut av kjøleskapet 30 minutter før det skal stekes.
- Skjær pølsene i passelige små biter.
- Rens og del brokkolien i små buketter.
- Kok pastaen al'dente etter anvisning på pakken, tilsett brokkoli når det gjenstår 5 minutter av koketiden, sil av vannet.
- Stek koteletter i nøytral olje i en stekepanne over middels høy varme til kjøttet har fått fin stekeskorpe på begge sider. Sett ned varmen og stek videre i 3-4 minutter, til kjøttet er gjennomstekt.
- La de hvile noen minutter før servering.
- Stek pølsebiter i en god slump olivenolje.
- Bland sammen pasta, brokkoli og chorizo, hell over oljen som er igjen i stekepannen.
Steking av chorizo i god olivenolje |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar