Polarbrød kan det være lurt og ha i huset, den har lang holdbarhet så da har du alltid ferskt brød. Polarbrød finnes det mange typer av både grove og fine, med havre eller hvete.
Det som er praktisk med løvstek er at den skal rett fra fryseren til stekepanna !
- 4 stk løvstek
- Grillkrydder
- Stekesmør
- Sopp
- Salt
- Pepper
- Salat
- Tomater i skiver
- Syltet rødløk
- 8 stk polarbrød, jeg brukte runde med havre
- Korinader (hvis du har)
- Stek fryst løvstek, en og en om gangen i en varm stekepanne med litt smør, den trenger ca. 3 minutter på hver side. Krydre med grillkrydder.
- Stek sopp i litt olje og smør, krydre med salt og pepper.
- Legg salat på ett polarbrød, legg på stekt løvstek, tomater i skiver, stekt sopp og syltet rødløk.
- Dryss over litt koriander hvis du har og legg ett polarbrød på toppen.
Ingredienser |
Spis & Nyt ♫ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar