Du trenger til 4-6 porsjoner:
- 400 g karbonadedeig
- Stekesmør
- 1 stk løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 ts spisskumin
- 1 ts malt koriander
- 1 stk chili
- 1/4 stk purre
- 1 liten box mais
- 1-2 stk gulrot
- 10 dl kjøttkraft
- 1 boks hakkede tomater
- 1 ts tabasco
- Revet ost
- Nachochips
- Lettrømme
- Koriander
Sånn gjør du:
- Brun karbonadedeigen i litt smør og hell det over i en kjele.
- Skjær gulrot i små biter, grovhakk løk og skjær purre i ringer.
- Finhakk chili og hvitløk.
- Ha alt i kjelen sammen med karbonadedeigen.
- Tilsett mais og krydder og hell over hermetiske tomater og kjøttfond (jeg brukte vann og to beger kjøttfond)
- Kok opp og la det småkoke i 20 minutter.
- Smak til med tabasco.
- Hell suppen i serveringsboller.
- Dryss over litt frisk koriander og revet ost -og legg på en skje lettrømme.
- Serverer suppen med nachochips og sett tabascoflasken på bordet, hvis noen vil ha den ekstra HOT ♫
Ingredienser ♫ |
Suppen skal småkoke i 20 minutter ♫ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar