Omelett er god og mettende mat, som kan spises til alle døgnets måltider !
Her har jeg laget en god omelett med sopp, som jeg steker i stekeovnen.
Den blir ekstra luftig og god når man tilsetter litt bakepulver i eggeblandingen.
Har du egg, har du middag
- er ett gammelt uttrykk -og det stemmer det altså
♫♥♫♫
Du trenger:
- 6 egg
- 0,5 dl melk
- 1/2 ts bakepulver
- 1 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 150 g sopp
- 2 vårløk
- 50 g revet ost
Sånn gjør du:
- Forvarm stekeovnen til 200 grader.
- Smør en ildfast form med smør eller olje.
- Skjær sopp i skiver og vårløk i tynne ringer. Stek det i godt smør og krydre med salt og pepper.
- Visp sammen egg, melk, bakepulver, salt og pepper. Tilsett osten helt til slutt.
- Ha soppen i bunnen av formen og hell over eggeblandingen.
- Stek i ovnen til røren har satt seg ca. 20 minutter.
- Server gjerne omeletten på godt brød med litt salat og tomat.
|
Ingredienser ♫ |
|
Steker sopp og vårløk ♫ |
|
Legg sopp i en ildfast form og hell over eggeblandingen ♫ |
|
Stekes i ca. 20 minutter ♫ |
|
Klar til servering ♫ |
|
Spis & Nyt ♫ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar