Enkel, billig og god middag, som er rask å tilberede !
Grateng er perfekt middag !
Det er enkelt å lage, og du har alt i en ildfast form som stekes i ovnen.
Her trenger du kun en stekepanne og en ildfast form, så den passer perfekt på hytta eller i campingvogna !
Server retten med ris, pasta eller godt brød.
Spis & Nyt 🍃🍅
Du trenger til 3 porsjoner:
Server retten med ris, pasta eller godt brød.
Spis & Nyt 🍃🍅
Du trenger til 3 porsjoner:
- 400 g karbonadedeig eller kjøttdeig
- 400 g hermetiske tomater
- 2 ss tomatpure
- 2 ts provence krydder
- Salt
- Pepper
- 1/2 rødløk
- 1/2 squash
- 2 store tomater
- Revet ost
Sånn gjør du:
- Stek karbonadedeig i en stekepanne i godt smør eller olje. Eller bruk kjøttdeig, hvis du ønsker det.
- Tilsett hermetiske tomater, tomatpure og provence krydder. La det koke i ca. 5 minutter.
- Smak til med salt og pepper.
- Hell blandingen over i en smurt ildfast form.
- Skjær rødløk, squash og tomater i skiver.
- Legg grønnsakene på toppen av kjøttblandingen.
- Krydre godt med salt og pepper.
- Dryss over ost og litt ekstra provence krydder.
- Stekes ved 225 grader i 25 minutter.
Ingredienser 🍃 |
Koker kjøttsaus 🍃 |
Legg på grønnsaker 🍃 |
Dryss over ost og provence krydder 🍃 |
Klar til steking 🍃 |
Klar til servering 🍃🍅 |
Kyr på beite i fjellheimen 🍃🍅 |
Sau og lam på fjellbeite 🍃 |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar