Stromboli 🍅 Pizzarull med serrano & pesto pĂ„ hyttevis !!


Du tror kanskje at Stromboli er en Italiensk oppfinnelse, men det er det ikke.
Stromboli ble oppfunnet i USA pĂ„ 1950-tallet -og blir ofte servert som forrett pĂ„ Italienske pizzarestauranter i Amerika. 

PĂ„ ekte hyttevis blir det litt enkle vendinger, med ferdig laget pizzabunn, pizzasaus og pesto đŸŒżđŸ…

Du kan mer enn gjerne lage det fra bunnen av, oppskrift pĂ„ pizzabunn og pizzasaus til Stromboli finner du 👉 her og pesto av basilikum finner du oppskrift pĂ„ 👉 her.

Nyt dagen ute -og kos deg med denne til kvelds


Du trenger:

SĂ„nn gjĂžr du:
  1. Legg pÄ pizzasaus pÄ pizzabunnen, men ikke helt ut pÄ den ene langsiden og pÄ de korte sidene.
  2. SmÞr utover pesto pÄ pizzabunnen.
  3. Legg pÄ serrano eller annen god spekeskinke.
  4. Legg pÄ ett godt lag med ost og smÄ tomater skÄret i to deler.
  5. Visp egget med en gaffel -og pensle egg rundt kantene.
  6. Brett inn kantene pÄ den korte siden -og rull den sammen.
  7. Legg den med skjÞten ned pÄ ett stekebrett med bakepapir. Bruk dobbelt lag med bakepapir hvis du steker den i gassovn med kun undervarme.
  8. Dryss gjerne over litt ekstra ost -og skjĂŠr noen snitt i pizzarullen. Dryss over litt hakket basilikum (hvis du har).
  9. Stek rullen i forvarmet ovn, 225 grader / innstilling 6 pÄ gassovnen i ca. 20 minutter.
  10. Server pizzarullen med masse frisk ruccola, resten av pizzasausen og litt ekstra pesto.
Steg for steg bilder lenger ned i innlegget 
Fint pĂ„ fjellet nĂ„ ♥
Over stokk og stein ! Hva skjedde med tregrensa 1000 moh ? đŸ˜
Ingredienser
SmÞr pizzasaus og pesto pÄ pizzabunnen
Legg pÄ god spekeskinke
Dryss over ost og legg pÄ halve smÄ tomater
Pensle kantene med egg
Brett inn kantene og rull den sammen
SkjĂŠr noen snitt i pizzarullen, dryss over litt ost og basilikum
Klar til servering
Spis & Nyt
Takk for en fin dag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar