Gårsdagens middag var 👉 pølse og stappe.
Jeg fikk igjen en god del potetstappe -den ble forvandlet til en herlig potetgrateng !
Torsk er sunt og godt -og smaker nydelig med litt usunt sprøstekt bacon.
Jeg steker alltid baconet i stekeovnen. Da blir det sprøtt og godt !
Rask og enkel hverdagsmiddag på ca. 30 minutter 🐟
- Potetstappe
- Revet ost
- Torskefilet
- Bacon
- Stekesmør
- Salt
- Pepper
- Små tomater
- Basilikum
- Sett stekeovnen på 175 grader varmluft.
- Legg potetstappe i en ildfast form og dryss over ost.
- Legg bacon på en stekeplate med bakepapir.
- Stek baconet og potetgratengen på 175 grader varmluft i ca. 15 minutter -eller til baconet er ferdig stekt.
- Sett opp varmen til 210 grader varmluft og stek potetgratengen videre i ytterligere 15 minutter -eller til osten er gyllen.
- Varm opp en stekepanne med stekesmør. Sett ned varmen til middels og stek torsken 3-4 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
- Server retten med noen gode tomater og grovhakket basilikum.
Potetgrateng ! |
Potetgrateng og bacon, klar til steking ! |
Steker torskefilet i stekepannen ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar