Inneholder Produktplassering !
Herlig pastarett med mørt biffkjøtt, sprø grønnsaker og litt hot saus !
Rask, enkel og kjempegod middag - fiks ferdig på ca. 30 minutter ♪♫
Rask, enkel og kjempegod middag - fiks ferdig på ca. 30 minutter ♪♫
Jeg bruker lavkarbo pasta, CarboNADA, som du kan lese mer om 👉 her
En porsjonspakke på 160g inneholder kun 3.04g karbohydrater og 24 kcal.
Du kan selvfølgelig bruke vanlig spaghetti, hvis du ikke ønsker lavkarbo utgaven.
Denne spaghettien kan jeg anbefale i wok retter, den er veldig tynn så konsistensen er nesten den samme som kokte nudler ♪♫
Du trenger til 3 porsjoner:
- 400 g mørt biffkjøtt
- Stekeolje/smør
- 2 x 160g spagetti CarboNADA eller 250g tørr spaghetti
- 1 dl soyasaus
- 1 lime, saften
- En liten bit fersk ingefær, ca 2 ts ferdig revet
- 1 rød chili, finhakket
- 1 stk paprika
- 1/2 grønn squash
- 2 vårløk
- 1/2 rødløk
- Frisk koriander
- Lag først sausen, så den får trekt litt: Bland soyasausen med saften av limen og finhakket chili. Skrell og mos/riv ingefær fint og ha den i soyasausen sammen med en neve finhakket frisk koriander.
- Skjær biffkjøttet i strimler. Stek kjøttet raskt i en blanding av olje og smør i varm panne i flere omganger. Legg det til side.
- Skyll CarboNADA spaghetti i kaldt vann. Kok den i 5-10 minutter og sil av vannet.
- Skjær paprika, squash, vårløk og rødløk i passende biter.
- Stek grønnsakene raskt i en varm stekepanne med litt olje.
- Tilsett biffkjøttet og kokt spaghetti.
- Hell over sausen og bland alt godt sammen.
- La det surre noen minutter, så alt blir skikkelig varmt.
- Dryss over frisk koriander ved servering.
- Spis & Nyt ✿⊱╮
Ingredienser ♪♫ |
Ingredienser ♪♫ |
Carbonada spaghetti må skylles i vann før bruk ! |
Steker biffkjøtt ♪♫ |
Steker grønnsaker ♪♫ |
Bland alt godt sammen ♪♫ |
Spis & Nyt ♪♫ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar