Asiatisk biff med lavkarbo spaghetti ♪♫

Inneholder Produktplassering !


Herlig pastarett med mørt biffkjøtt, sprø grønnsaker og litt hot saus !

Rask, enkel og kjempegod middag - fiks ferdig på ca. 30 minutter ♪♫


Jeg bruker lavkarbo pasta, CarboNADA, som du kan lese mer om 👉 her
En porsjonspakke på 160g inneholder kun 3.04g karbohydrater og 24 kcal.

Du kan selvfølgelig bruke vanlig spaghetti, hvis du ikke ønsker lavkarbo utgaven.

Denne spaghettien kan jeg anbefale i wok retter, den er veldig tynn så konsistensen er nesten den samme som kokte nudler ♪♫


Du trenger til 3 porsjoner: 
  • 400 g mørt biffkjøtt
  • Stekeolje/smør
  • 2 x 160g spagetti CarboNADA eller 250g tørr spaghetti
  • 1 dl soyasaus
  • 1 lime, saften
  • En liten bit fersk ingefær, ca 2 ts ferdig revet
  • 1 rød chili, finhakket
  • 1 stk paprika
  • 1/2 grønn squash
  • 2 vårløk
  • 1/2 rødløk
  • Frisk koriander
Sånn gjør du:
  1. Lag først sausen, så den får trekt litt: Bland soyasausen med saften av limen og finhakket chili. Skrell og mos/riv ingefær fint og ha den i soyasausen sammen med en neve finhakket frisk koriander. 
  2. Skjær biffkjøttet i strimler. Stek kjøttet raskt i en blanding av olje og smør i varm panne i flere omganger. Legg det til side. 
  3. Skyll CarboNADA spaghetti i kaldt vann. Kok den i 5-10 minutter og sil av vannet.
  4. Skjær paprika, squash, vårløk og rødløk i passende biter. 
  5. Stek grønnsakene raskt i en varm stekepanne med litt olje. 
  6. Tilsett biffkjøttet og kokt spaghetti.
  7. Hell over sausen og bland alt godt sammen.
  8. La det surre noen minutter, så alt blir skikkelig varmt.
  9. Dryss over frisk koriander ved servering.
  10. Spis & Nyt ⊱╮
Ingredienser ♪♫
Ingredienser ♪♫
Carbonada spaghetti må skylles i vann før bruk !
Steker biffkjøtt ♪♫
Steker grønnsaker ♪♫
Bland alt godt sammen ♪♫
Spis & Nyt ♪♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar