Jeg hadde store planer om å lage 👉 rekekabaret i løpet av påsken, derfor hadde jeg en fløtepudding i kjøleskapet. Men, påsken gikk så altfor fort -og de fleste rekene ble spist opp med loff og majones.
Jeg hadde noen reker igjen -og denne fløtepuddingen..... 🌿
Fløtepudding er det samme som fiskepudding. Forskjellen er at fløtepudding er laget med fløte og fiskepudding er laget med melk. Denne kjøpevarianten inneholder bare 53% fisk, så hvis du har tid og lyst så kan du lage bedre fiskepudding selv.
Jeg lager fiskepudding, som inneholder både fløte og melk.
Oppskrift finner du 👉 her.
Sammen med nypoteter, riktig nok franske -og dampet nykål ble det en enkel, ikke så verst sunn og veldig god middag 🌿
Sammen med nypoteter, riktig nok franske -og dampet nykål ble det en enkel, ikke så verst sunn og veldig god middag 🌿
Du trenger:
- Fløtepudding
- Smør
- Nykål
- Nypoteter
- Hvit saus *
- Reker
- Salt
- Pepper
- Gressløk
- Kok poteter.
- Lag hvit saus.
- Skjær fløtepuddingen i skiver og stek den i godt smør.
- Kok opp litt vann i en kjele. Skjær nykål i strimler og kok den under lokk i ca. 5 minutter. Legg gjerne litt smør på toppen av kålen.
- Serveres med reker og frisk gressløk.
- 2 ss smør
- 3 ss hvetemel
- 4 dl melk
- 0,5 ts salt
- 0,5 ts hvit pepper
- Smelt smør i en kjele.
- Tilsett hvetemel og rør sammen med en visp.
- Spe forsiktig med melk under visping.
- Krydre med salt og hvit pepper.
Ingredienser ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar