Edel tester ferdigprodukter : Saritas BUTTER CHICKEN !



Pinseaften i dag -og tradisjonen tro er vi på hytta 1000 m.o.h. i Sør Fron i Gudbrandsdalen.
PINSE kommer av det greske ordet: ' pentekoste ', som betyr femtiende.
Den 50-påskedagen ! 
50 dager siden Jesus stod opp fra de døde.
Så nå vet dere det c",)


I dag gikk vi for en rask middag, så jeg kunne nyte dagen ute i stedet foran komfyren 🌿
'Butter chiken middagskit' fra Saritas 💃

Den inneholder alt du trenger foruten kylling og basmatiris,
samt ønsket tilbehør.
Fremgangsmåten står godt forklart på pakken.


Selve kyllingen smakte veldig godt og pappadums'ene også !
Mango Chutney og Raita er naturligvis mye bedre nylaget i stedet for denne utgaven med masse konserveringsmidler, men smakte slettes ikke ille. 

Jeg serverte Butter chiken med nanbrød, basmatiris, brokkolini, tomatsalat, koriander, samt ingrediensene, som fulgte med 🍅

Skikkelig smaksrik, god og enkel hyttemat !
Terningkast : 5 + faktisk !.


Butter chicken


Butter chicken

Hvis du vil lage Butter chicken selv så finner du oppskrift 👉 her !
Men, denne var like god, hvis ikke bedre 😌😊

Pappadums

Listulhøgda, Peer Gynt vegen mellom Fagerhøy og Gålå


Ser på bjørka spretter... 🌿 minutt for minutt.. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar