Denne retten er veldig enkel og barnevennlig.
Kanskje ikke alle barn, som liker løk, men da kan du droppe den.
Ingen gourmetmiddag, men helt grei hyttemiddag 🌱
Rett og slett pølser og potetmos !
Jeg brukte potetmos med gressløk, som bare skal blandes med vann.
Du kan gjøre den mer eksklusiv med hjemmelaget potetmos.
Men, på hyttevis er det utrolig lettvint med posevarianten.
Jeg brukte potetmos med gressløk, som bare skal blandes med vann.
Den ildfaste formen dekker jeg med bakepapir.
Du trenger til 3 porsjoner:
- 1 pose med potetmos med gressløk
- 300 g pølse
- 1/2 stk rødløk
- 5 ss god ketchup
- 100 g mais
- 100 g revet ost
Sånn gjør du:
- Lag potetmos etter anvisning på pakken og legg den over i en ildfast form.
- Finhakk løk og del pølsene i biter. Fordel alt over potetmosen.
- Skvis over ketchup og dryss over mais.
- Dryss over revet ost.
- Stekes ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Ingredienser |
Pølseform med potetmos |
Spis & Nyt ! |
God helg, fra fjellheimen ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar