Herlig smaksrik, god og enkel pastarett !
Jeg lager alltid store porsjoner av pulled pork og fryser den i passende posjoner.
Oppskriften på denne spicy utgaven av Pulled pork finner du → her
Du får kjøpt ferdig kokt pulled pork, som du finner i kjøledisken. Jeg har ikke smakt noen av dem, så jeg kan ikke uttale meg om produktene er bra eller dårlig.
Soyabønnen består av 30% karbohydrater, 36% protein, 18% olje og 14% væske.
I tillegg er det en god kilde til fiber, kalium, jern, sink, kalsium, omega-3, vitamin E, fosfater og hele vitamin B-komplekset. Soyabønnen har dessuten en lav glykemisk indeks.
Historien om Riscossa begynner i Corato, i Puglia, i 1902. Det er her Cavalier Leonardo Mastromauro grunnla pastafabrikken 'Leonardo Mastromauro & Sons', et lite familiedrevet selskap.
De som velger Riscossa, gjør alltid et kvalitetsvalg. Spesielt hvis du foretrekker vår økologiske fullkornspasta, tilgjengelig i fem klassiske former laget av kun 100 % økologisk italiensk malt hvete. Sertifisert av ICEA, som sikrer sporbarhet av produksjonen.
Den inneholder 8g fiber, 12g proteim, 2g fett, 3,6 g sukker per 100g.
Her får du masse supergodgod, smaksrik og ganske så sunn middagsmat til få kroner 🍅
Til 4-6 porsjoner trenger du :
- 400 g rester av ⇾ Pulled pork
- 200 g pasta penne, gjerne fullkorn
- 1 gul løk
- Olje
- 200 g edamame soyabønner
- 240 g mais
- 1 stk rød paprika
- 400 g passata / tomatsaus
- 1 dl vann
- Salt
- Pepper
- Frisk basilikum
- Parmesan
Sånn gjør du:
- Kok pasta etter anvisning på pakken i godt saltet vann. Tilsett frosne edamame soyabønner ett par minutter før pastaen er ferdig kokt.
- Hakk løken og surr den i stekesmør på middels varme til den blir gylden.
- Tilsett pulled pork, passata/tomatsaus, rist ut 1 dl vann i tomatsausboksen og hell den over i kjelen sammen med paprika skåret i terninger og avsilt mais.
- Bland alt godt sammen.
- Sil av vannet på pastaen. Legg pasta og soyabønner over i sausen.
- La det koke og blande seg godt sammen, så du får sausen godt rundt i alle kroker og kriker av pastaen.
- Smak til med salt og pepper.
- Bland inn masse frisk basilikum og dryss over revet parmesan ved servering.
Pulled pork pasta med passata & edamame ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar